Concrete Valley Group B.V.
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die een aanvulling kunnen zijn op de kennis die op dit moment in de organisatie aanwezig is. Van allround productiemedewerker tot aan engineer en van modelmaker tot aan reparateur, wij staan open voor iedere energieke sollicitatie of ambassadeur die ons verhaal verder gaat verspreiden!

Omschrijving bedrijf

Sinds 2012 is Concrete Valley de thuisbasis van verschillende innovatieve, onderscheidende en toonaangevende bedrijven binnen de betonindustrie. De productielocatie in Bergen op Zoom heeft een oppervlakte van ruim 80.000 m2. Op het terrein zijn drie bedrijven gevestigd (Waco, Microbeton en mbX) die onder de vlag van Concrete Valley zelfstandig de markt bedienen. Alle drie de bedrijven produceren beton elementen met een eigen specialisme in de markt. Van traditioneel, lichtgewicht tot aan complexe geometrische elementen. Alles wordt op vraag en maat geproduceerd.

Concrete Valley Group B.V.

Concrete Valley Group B.V.
Lelyweg 23
4612 PS Bergen op Zoom
http://www.concretevalley.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op maandag 16 en woensdag 18 maart ontvangen wij tussen 14:00 - 16:00 uur iedere geïnteresseerde bezoeker die kennis wil maken met Concrete Valley.
Het ontvangst bestaat uit een presentatie over het ontstaan van Concrete Valley en de huidige activiteiten. Ook wordt de groep met bezoekers meegenomen naar de fabriek voor een rondleiding en afsluitend serveren wij een drankje om wat na te praten.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m donderdag 12 maart 2020.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Concrete Valley Group B.V. ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Concrete Valley Group B.V. gedeeld.