Bouwmensen Zuidwest
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Diverse opleidingen in de bouwbranche, indien nodig op maat gemaakt.
Weet je nog niet wat je wilt? Het is ook mogelijk eens te komen proeven van de diverse richtingen die wij bieden! Tijdens \'kijk binnen bij bedrijven\' heb je de mogelijkheid om onze opleidingslocatie in Bergen op Zoom te bekijken en meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden.

Omschrijving bedrijf

Bouwmensen zorgt met moderne, goede en praktijkgerichte opleidingen voor voldoende goed opgeleide en gekwalificeerde vakkrachten in de bouwbranche. Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede bouwmensen.

Bouwmensen Zuid-West is ontstaan uit de samenvoeging van de BBL praktijkopleidingen SPB in Bergen op Zoom, de Bouwopleiding Zeeland in Goes en SSPB Goeree - Overflakkee uit Middelharnis.

Er zijn een 140 kleine en grote bouwbedrijven aangesloten bij ons instituut. Zij verschaffen onze leerlingen een leuke baan die onderdeel uitmaakt van de opleiding.

De behoefte om te werken met goed opgeleid personeel was en is de drijfveer van Bouwmensen Zuid-West. Kortweg leiden we ervaren en onervaren mensen op voor een uitdagende baan in de bouw- en infrasector. Je kunt hierbij denken aan scholing op het gebied van metselen, timmeren, stucadoren, stratenmaker, vakman grond-, water- en wegenbouw, tegelzetten en restauratiewerken.

Wil jij een echt vak leren? Dan is Bouwmensen Zuid-West ├ęcht iets voor jou! Kijk ook eens op onze website.

Bouwmensen Zuidwest

Bouwmensen Zuidwest
Nobellaan 27
4622 AH Bergen op Zoom
https://www.bouwmensen.nl/vestigingen/zuidwest

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dinsdag 17 sept om 14 uur tot ongeveer 16 uur
Donderdag 19 sept om 9 uur tot ongeveer 11 uur

Wij geven een uitleg over mogelijkheden bij Bouwmensen, werkzaamheden die wij doen, een rondleiding en daarna is er mogelijkheid tot vragen stellen.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.