Axxicom Thuishulp BV
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Een werkplek in een zelfstandige functie bij de klanten thuis.

Omschrijving bedrijf

Het liefst blijft u zo lang mogelijk thuis wonen. In uw eigen vertrouwde omgeving en met de mensen om u heen die u goed kent. Maar niet altijd kunt u alles wat in huis moet gebeuren nog zélf doen of overzien. Dan helpt Axxicom Thuishulp. Onze thuishulpen staan voor u klaar. Dat doen we in heel veel gemeenten in Nederland. Samen met u zorgen ze ervoor dat u langer op uzelf kunt blijven wonen.

Een schoon en leefbaar huis
Met een Wmo-indicatie van de gemeente kunt u aanspraak maken op hulp in de huishouding. U heeft dan recht op een schoon en leefbaar huis. Uw gemeente kijkt eerst wat u zelf nog kunt. Met andere woorden, of u nog zelfredzaam bent. En of er misschien mensen in uw omgeving zijn die een handje kunnen helpen. Op basis van uw indicatie of uw afspraken met de gemeente spreekt u met Axxicom Thuishulp af welke taken uw thuishulp gaat verzorgen en wanneer.

Bij Axxicom Thuishulp werken wij met professionals. Onze medewerkers zijn kanjers in het organiseren van het huishouden en hebben hart voor hun klanten die ze daarbij helpen. Wij vertrouwen op de professionaliteit van onze hulpen en het team waarin ze werken.

Wij werken in vaste teams waardoor we onze kennis van de wijk delen en flexibeler in kunnen spelen op veranderingen, bijvoorbeeld bij het over nemen van elkaars diensten in de vakantieperiode. Onze thuishulpen hebben de vrijheid en flexibiliteit om met u te overleggen op welk moment zij bij u langskomen. U kiest samen het moment dat het beste past. Daarnaast kan uw vaste huishoudelijke hulp rekening houden met uw voorkeur als er eens vervangende hulp moet worden geregeld.

Axxicom Thuishulp BV
Roosenveltlaan 148 (tijdelijk)
4624 DE Bergen op Zoom
http://www.axxicom.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Axxicom Thuishulp heeft geen vaste vestiging in Bergen op Zoom.
Vandaar dat wij op dinsdagmiddag 17 september van 14.00 uur tot 17.00 uur gebruik maken van een ruimte in het Werkcentrum Brabantse Wal aan de Rooseveltlaan 148 in Bergen op Zoom.


Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.